• Welkom bij Smits BV

Historie

 

Smits was Smits niet geweest zonder een bloeiende geschiedenis. Wij zijn een familiebedrijf met oog voor kwaliteit. De wortels van het bedrijf liggen in 1966. De broers Henk en Jan Smits zijn dat jaar gestart met de aanleg van beregeningsinstallaties en het uitvoeren van putboringen. Het sterke familiekarakter van het bedrijf is altijd behouden gebleven.

 

Het begin

Smits B.V. is van oorsprong actief in de agrarische sector. Henk Smits is in 1963 aan de Roskam in Veldhoven begonnen met de verkoop van landbouwwerktuigen. In 1966 heeft Henk het failliete beregeningsbedrijf Dovens uit Lieshout overgenomen. Bijna gelijktijdig met de overname van dit bedrijf is Jan Smits toegetreden tot het bedrijf en is Gebr. Smits B.V. ontstaan. Henk en Jan hebben direct de keuze gemaakt om met landbouwwerktuigen te stoppen en zich te specialiseren in beregening.

Klaar voor de toekomst!

Tot op de dag van vandaag is ons bedrijf gevestigd in Veldhoven. De ontwikkeling van een omvangrijk woningbouwproject leidde in 2011 tot de verhuizing naar bedrijventerrein Habraken. Inmiddels is Smits uitgegroeid tot een topspeler op het gebied van innovatieve wateroplossingen maar nog steeds zijn wij een gewoon familiebedrijf. Sinds 2002 is het bedrijf in handen van de tweede generatie. Het bedrijf wordt met enthousiasme geleid door Jan P. Smits als algemeen directeur en Jan A.H. Smits, operationeel directeur. Smits is klaar voor de toekomst!

Logo

Smits BV | Habraken 1201 | 5507 TB Veldhoven | T: +31 (0)40 2532539 | info@smitsveldhoven.nl

KvK Eindhoven 17110448 | BTW nr. NL8073.78.975.B01